Mari beri sokongan

1.5.17

WLToys Q333-B

..Reka bentuk yang unik




Product Features: 

WLToys Q333-B w/HD Camera WiFi FPV Aerial RC Drone


Price rm430

Unique Design: It has the advantages of modular structure, firmness, stability, simple assembly as well as convenient assembly and dis-assembly.

6-Axis Gyro Control System:
With built-in 6D gyro system, this quadcopter has the characteristics of stable fight and easy operation.

Air Pressure Positioning:
Pressing the lower right corner of the remote control button to enter the high pressure given high fixed pattern, then the height of aircraft will stabilize at the current height.

One Press Automatic Return:
Pressing headless mode button 2 seconds, the remote control occur by bit noise, aircraft tail light flashes quickly, the aircraft began to return. Make it easier to find the way home.

Headless Mode:
You just need to control the transmitter, the aircraft can be arbitrary direction forward, backward, turn left, turn right, no need to worry about it lose of control.

360 Degrees Roll Function:
The quadcopter will flip forward / backward / leftward / leftward / rightward according to your instructions.

Support WiFi Real-time Transmission:
Real-time transmission can be achieved through the WiFi connection of quadcopter and mobile phone.

Adjustable Landing Gear:
Press the remote control buttons to control the deformation, landing gear changes according to the figure three modes.

Product Specifications:
- Charging Time: 200 minutes
- Flying Time: 7 - 8 minutes
- Control Distance: About 100 meters
- Drive Motor: 4 x 132 motor
- Frequency: 2.4G
- Gyro: 6 axis
- Camera: 2.0MP
- Camera Supply Voltage: 3.7V
- Flight Battery: 7.4V 2000mAh Lipo battery ( With dual protection )
- Transmitter Battery: 6 x 1.5V AA battery ( Not included )

Package Includes:
1 x Q333 Wifi FPV Quadcopter
1 x Transmitter
1 x Lipo Battery
1 x Charger
8 x Propeller
2 x Wifi FPV Smartphone Holder Screw
1 x Manual

Required to Play:
Your own 6 x AA batteries

Deal Options
Mailing or Delivery

Free shipping
Estimated Arrival within 1-3 working days
After the shipment tracking number will be given
Whatsapp/call - 0124133357

30.4.17

Syma Quadcopter X5UW

Syma X5UW for sale. Brand New
 (Harga RM295) 

Quadcopter ini sesuai untuk mereka baru hendak menceburi bidang radio control untuk jenis quadcopter. 

Sangat mudah untuk mengawal sebelum hendak membeli jenis yang lebih baik terutama bagi mereka yg berminat dalam bidang fotografi. 








Product Specifications:

 Brand: Syma 

Type: RC Quadcopter Drone 
Model: X5UW 
Features: Barometer Set Height, WiFi FPV 
Motor Type: Brushed Motor 
Functions: 3D rollover,Automatic Return,Camera,Emergency Landing,Forward/backward,FPV,Headless Mode,One Key Automatic Return,One Key Landing,One Key Taking Off,Sideward flight,Turn left/right,Up/down,WiFi Connection Built-in Gyro: 6 Axis Gyro 
Night Flight: Yes with LED Lights Material: Electronic Components, Plastic 
Level: Suitable for beginner, easy to control 
Product Connectivity: Remote Control: WiFi Remote Control Channel: 4-Channels Mode: Mode 2 (Left Hand Throttle) Detailed Control Distance: 80~100m FPV 
Distance: 30 - 40m 
Transmitter Power: 4 x 1.5V AA battery(not included) 
Model Power: Built-in rechargeable battery 
Battery: Battery: 3.7V 500mAh 
Flying Time: about 8mins Charging Time (h): about 60mins 

Package Includes: 
1x Syma X5UW RC Quadcopter 
1x Mobile Phone FPV Clip 
1x Transmitter 
1 x Lipo Battery 
1x USB Cable 
1x Screwdriver 
1 x Card Reader 
1x User Manual 
4x Propellers 

Required to Play: 
Your own 4 x AA batteries

Deal Options

Berminat boleh hubungi

0124133357

whatsapp/call

Mailing or Delivery

Prices do not include postage Estimated arrival within 1-3 working days After the shipment tracking number will be given

1.4.17

Barang Kena Tahan Kastam?

Beli barang lepas tu kena tahan pulak dengan kastam......
adoiiii..... lagi lewat ler sampai mcm ni.....

Jika anda pertama kali nak beli barang dari luar negara, pastinya kegusaran utama ialah macam mana kalau barang kena tahan kastam? Nak kena bayar berapa? Adoi rugilah kalau beli dari luar sebab nak murah tapi kena bayar cukai kat Kastam pulak. Haa...itu pasti kegusaran utama kita semua. Ini beberapa info yang dapat saya kongsikan tentang pengalaman saya yang dah berkali-kali ke pejabat kastam untuk ambil barang yang kena tahan kastam hampir setiap kali ia sampai ke Malaysia.
#1- JENIS BARANGAN
Pastikan barang yang kita beli tu bukan barang larangan lah ye. Kebiasaan orang beli dari luar negara ni macam baju-baju, peralatan muzik seperti gitar, dan berbagai lagi. Jangan beli senjata api pulak. Bukan cuma barang yang kena tahan, anda pun kena tahan nanti :p Manakala kalau produk kecantikan seperti supplement perlu dapat pengesahan dan surat dari Jabatan Farmasi untuk mengesahkan produk tersebut tidak merbahaya. Pegawai kastam akan guide anda cara-caranya apabila anda ke pejabat mereka. Selain itu, jika barangan elektronik seperti telefon bimbit perlu disahkan oleh SIRIM. mereka akan guide juga cara-caranya. Jika anda tak ikut, barang anda akan di sana selamanya ye.
#2- HARGA BARANGAN
 
Barang yang dikenakan cukai hanyalah barang yang berharga RM500 ke atas sahaja. JIka barang anda mencurigakan, pihak kastam akan buka bungkusan anda. Mereka dah arif, boleh anggar barang tu lebih RM500 atau tidak. Jika mereka rasa harganya tak sampai RM500, mereka akan release dan barang akan di pos terus ke alamat anda. Nilai RM500 tersebut adalah harga barang + harga kos pos. Contoh: Jika barang RM450 dan kos pos adalah RM100, jadi totalnya adalah RM550. Anda akan dikenakan cukai 6% (GST) daripada jumlah RM550 tersebut iaitu RM33. Tetapi jika barangan anda berjumlah RM1000 ke atas, perlu buka borang kastam. Yuran borang tersebut ialah RM50. Contoh barang anda totalnya ialah RM1100, cukai 6% ialah RM66 dan yuran borang kastam RM50. Jadi jumlah yang anda perlu bayar ialah RM116.

#PETANDA KENA TAHAN
 
Mudah saja nak tahu petanda kena tahan atau tidak. Jika barang anda dialamatkan ke kawasan Lembah Klang, potensi barang ditahan ada 50%-50%. Tapi kalau ke kawasan utara, saya boleh katakan 100% barang akan ditahan jika barang anda ada gaya RM500 ke atas sebab barang saya ada juga yang tak di tahan oleh Kastam KLIA, tapi semua barang saya ditahan oleh Kastam Pulau Pinang di Butterworth walaupun nilai barangan semuanya sama dan yang pasti tidak pernah kurang dari RM500.
 
#kreditto

23.2.17

Cara Terima Bayaran - Terima bayaran kad kredit


Oleh : Irfan Khairi
Ramai yang ingin tahu bagaimana caranya menerima bayaran berbentuk kad kredit daripada pelanggan. Apabila menjalankan perniagaan di internet, menyediakan kemudahan pembayaran melalui kad kredit adalah amat penting oleh kerana ia memudahkan pelanggan membuat bayaran terus secara online.
 
     Untuk menyediakan kemudahan terima bayaran mengguna kad kredit, caranya tidak begitu susah, dan juga tidak mahal. Dengan menggunakan perkhidmatan 'Merchant Account' online seperti PayPal.com, RBSWorldPay.com atau iPay88.com, anda boleh menerima bayaran kad kredit pelanggan anda.
 
     Merchant account boleh diibaratkan seperti 'orang tengah' dalam menerima bayaran kad kredit kepada merchant account bertanggungjawab menyalurkan pembayaran tersebut ke akaun bank anda. Seringkali, merchant account akan mengambil sedikit % (3% - 5%) harga produk yang anda niagakan, sebagai bayaran perkhidmatan mereka.
 
     Saya cadangkan anda menggunakan PayPal.com sebagai permulaan oleh kerana PayPal tidak mempunyai bayaran/yuran pendaftaran. Merchant account seperti RBSWorldPay.com dan iPay88.com mengenakan yuran pendaftaran, dan ada juga merchant account yang mengenakan yuran bulanan. PayPal.com juga merupakan syarikat yang bereputasi tinggi dalam menyediakan perkhidmatan merchant account kepada usahawan internet serata dunia termasuk Malaysia.
 
     Untuk mendaftar akaun PayPal.com anda, lawati http://www.PayPal.com dan baca maklumat yang diberikan untuk kefahaman yang lebih mendalam. Sekiranya perniagaan anda mensasarkan pelanggan luar negara, pastikan anda mempunyai merchant account seperti PayPal.com kerana pelanggan luar sering melakukan pembayaran menggunakan Kad Kredit. Tak lupa juga sebahagian daripada pelanggan dalam Malaysia juga lebih cenderung melakukan bayaran menggunakan kad kredit.
 

17.2.17

Panduan Online Store - E-Commerce Petua Harian!



1. Jangan tergesa-gesa pelancaran.


Salah satu kesilapan terbesar usahawan e-dagang adalah tergesa-gesa dalam melancarkan laman web online mereka. Kadangkala dengan hanya satu klik dapat merosakkan keseluruhan laman web anda.  (SEO -
(Search Engine Optimization), pemasaran kandungan, media sosial, dibayar pengiklanan, dan lain-lain) .

Beritahu kami apa yang anda fikirkan!


_______________________

Perkataan untuk digunakan dalam iklan:Berikut ini adalah perkataan yang digunakan bagi menarik pelanggan anda.
1. Announcing

"Now announcing the secrets to acne treatment."
"Announcing: Going out of business sale!"

2. Secrets of

"How to Discover the Secrets to Better Intimacy."
"Order now, and Discover the Secrets of Success!"

3. New

"Now Announcing This New Secret That Everybody Is Talking About!"
"Discover New Secrets to Weight Loss!"

4. Now

"The Time To Buy Is Right Now."
"There Has Never Been a Time Like Right Now!"

5. Amazing

"Order Now for Your Amazing New Kit"
"Now Introducing the Most Amazing New Vacuum Cleaner"

6. Facts (You Should Know)

"Facts You Should Know About Healthcare"
"Facts You Should Know About Weight Loss"

7. Breakthrough

"Click Here For Your Breakthrough New Report"
"Now Announcing a Medical Breakthrough"

8. At Last

"At Last, an Easy Way to Make Money Online!"
"At Last, the Answers You Deserve!"

9. Advice to

"Advice to Lower Your Mortgage Payments by Half!"
"Advice on How to Stop Acne Before It Happens!"

10. Truth of

"Do You Want to Know the Truth of How to Lose Weight?"
"At Last, Learn the Truth of How to Live a Better Lifestyle"

11. Protect

"How to Protect Your Family Even When You Are Away From Home"
"At Last, a Secure Way to Protect Your Investments"

12. Life

"Here's How to Live the Life You've Always Dreamed About"
"Discover the Secrets to a Happy Love Life"

13. Here

"Here, You Will Find What You Have Been Looking For"
"If You Want to Get Rich Online, Start Here"

14. Discover

"Discover the Secret New Way to Protect Your Investment"
"Here is Where You Will Discover Secrets That Will Change Your Life"

15. Yes

"Yes, At Last, Your Search Is Over!"
"Yes, Send Me My Free Report!"

16. Bargain(s)

"Looking For a Bargain? Look No Further!"
"Now Introducing the Best Bargain You'll Ever Find Online"

17. Do You

"Do You Want to Discover Your True Potential?"
"Do You Want to Buy a Bargain?"

18. Love

"Here Is How to Protect The Family You Love While You Are Away From Home"
"Looking For a Bargain? You'll Love This!"

19. Hate

"Do You Hate Spam As Much As We Do? Read On!"
"How Much Do You Hate Your Sky-High Interest Rate?"

20. How Much

"You Have No Idea How Much This Will Change Your Life"
"How Much Is Too Much to Change Your Life?"

21. How Would

"How Would You Like to Lower Your Mortgage Payment?"
"How Would You Like to Win a Free Vacation to the Bahamas?"

22. This

"This Idea Can Change Your Life!"
"This Is Your Chance to Change Your Life"

23. Only

"Previously Only Shared to 200 People"
"Only You Can Decide to Change Your Life"

24. Sale

"Buy Now - This Is a One Time Sale!"
"Don't Walk Away From the Greatest Bargain Sale of Your Life!"

25. Free

"Download Your Free Report!"
"570 Free Sales Letters and Business Forms!"

26. You

"You Are the Only Person Who Can Change Your Life"
"You Must Act Now"

27. How to

"How to Make Money Online Fast"
"How to Design Your Own Golf Course"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...