facebook

facebook

Mari beri sokongan

30.9.13

Hari yang Baik untuk semua


Assalamualaikum semua dan juga Selamat pagi....

Hari ni bermulalah hari kerja bg yg kerja makan gaji la tp kalo yg kerja sendri tu kerja tak tentu hari...

OK, bagi kite yg tak sempat jumpe kenkawan sempena cuti ujung minggu yg lepas kite boleh sampaikan ucapan melalui media yg canggih hari ini tetapi yg hari ini kite bertemu semula teman-teman seperjuangan atau pun teman sejawat juga kite boleh ucapkan selamat utk kenkawan kite semoga suasane kerje kite hari ini lebih harmoni di samping teman-teman di sekeliling kite.

Jom kite sampaikan ucapan buat sahabat2 kita di hari isnin ni, mudah2an mane yg keruh dpt dijernihkan dan jernih bertambah jernih lagi... hehehe....

1) Good morning world! Have a great day ahead. Remember, appreciate more, criticize less!

2) Its a new day, I wish everyone a great day ahead.

3) Hello hello gorgeous people. Dont let your negative thoughts ruin your day. Have a great day ahead.

4) Good morning all. Have a great day ahead, fight your challenges, be positive and enjoy your family time.

5) A simple good morning, have a great day, or I love you, goes a long way.

6) Your smile can save a distressed soul, gladden a sad heart, or heal a broken spirit. Have a blessed day.

7) Have a magnificent day, challenge yourself, Stay awesome and remember to love without limits!

8) When you arise in the morning, think of what a precious privilege it is to be alive to breath, to think, to enjoy, to love. Good Morning and have a good day.

9) Confidence comes naturally with success but, success comes only to those, who are confident so, begin ur day with great confidence. HAVE A NICE DAY.

10) A new day a new beginning. Lots of positive thoughts and new opportunities. I wish you a great day ahead.

Kepada sesiapa yg maseh belom scan blog korang untuk ketahui samaada blog korang dijangkiti atau tidak boleh la pegi kat blog PakCik Lee kite ni utk scan. Blog PCL

Blog zaidisign bebas dari sebarang malware. Tq Pak Cik Lee atas link-nya.

#klik utk besarkan gambar.

8 comments:

PakcikLie PCL said...

keja scan scan ni...ah mcm doktor blog plk eh..haha tq zaiman.

tarmizi said...

scan blog untuk apa yek

kacang buncis said...

salam...
first time singgah sini..cmna ye nak scan blog...ada juga ye

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

selamat bekerja zaiman.. bahaya malware tu.. blog aiza tak pasti ada ke tak malware tu..

Wahyu Eka Prasetiyarini said...

Selamat ber aktivitas. Selamat bekerja untuk kehidupan yang lebih baik. Semoga berjalan dengan lancar tanpa ada halangan :)

Zai Zaiman said...

yer sobat semua, scan blog utk pastikan blog korang bebas dr virus, adekalenye blog susah nak loading dan kadang tu ade gak blog kene block oleh website lain.... masukkan ajer address blog korang kat situ dan tgk hasil keputusannye....

Harith Iskandar said...

sy suka ucapan no.6 :)

adrianna syaz said...

Assalammualaikum zaiman..singgah pagi2 ke blog zaiman..senyum pagi sambil minum kopi..hehe..sya folo blog xaiman :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...