facebook

facebook

Mari beri sokongan

13.8.13

AMARAN! Jika anda post gambar dengan telefon bimbit anda

"Amaran" Jika korang atau anak-anak korang yang gemar snap shot pics daripada telefon bimbit dan post ke laman sosial -WATCH THIS!

Perkara ini benar membimbangkan - sila ambil masa untuk menonton. Pada akhirnya mereka akan memberitahu korang bagaimana untuk menetapkan telefon supaya tidak menghadapi risiko ini!


SILA PAS INFO INI KEPADA SESIAPA SAJAYANG GEMAR MENGAMBIL GAMBAR DENGAN HANFON MEREKA ATAU SMART PHONE DAN MENGHANTAR PADA LAMAN SOSIAL ONLINE.

Saya sarankan kepada semua orang di antara kamu untuk menonton ini dan kemudian pastikan untuk berkongsi dengan semua keluarga dan rakan-rakan.

Ia MEMANG info penting, apa yang korang post-kan boleh terjadi sesuatu yang tidak baik kepada korang!

Terlalu banyak teknologi di luar sana hari ini membuatkan kita kena lebih berhati-hati ...........
 
 



2 comments:

Isz Kha said...

canggih gler teknologi sekarang...
kat m'sia pun mcm tu gak ke?

Harith Iskandar said...

xde lagi kotttt :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...