facebook

facebook

Mari beri sokongan

20.6.13

Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K


zaidisign


Salam semua...

hari ni jenjalan terjah blog Mr. K pulak n join segmen darinya berkenaan nak tambah follower la kannn... jom semua sesape yg maseh nak tingkatkan follower kita join same-same....

banyak follower banyak kawan, banyak kawan banyakla info yg kite dapat dari kenkawan kann,,,,

Segmen ni mudah jer , syaratnya macam di bawah ni:

2. Letak Banner Segmen   
   ♥ (Banner wajib di linkkan ke entry ini yer + blog ni x boleh right click, so boleh printscreen je)
3. Letak JUMLAH FOLLOWER TERKINI 
   ♥ (Hanya tulis je pun boleh untuk lihat peningkatan)
4. FOLLOW  blog saya ni bagi yang belum follow yer ^__^
   ♥ (Saya akan BW + Follow kesemua blog peserta segmen ini sebagai tanda terima kasih)
5. Letak link segmen dekat kotak komen, harap sangat jangan letak di SHOUTBOX. 
6. Tarikh akhir : 30 June 2013 

Objektif segmen ini :

✔ meningkatkan kenalan blog selain dapat mengeratkan silaturrahim
✔ dapat berkenalan dengan blogger-blogger baru & lama
✔ dapat meningkatkan trafik/followers di blog
Setakat saya join dah ada 170 ooo pengkomen, wauuu banyaknya.. eh! betul ke ni 179 ooo....
Setakat ni Follower saya ada berapa ek... ok setakat post ni ada  608...
Jom kita tengok dah berapa pengkomen dalam blog dia kat sini.


Cantik tak air terjun ni.... ermm.. harapnya persahabatan kita berkekalan la yer macam air yg mengalir jernih ni kannn.....

Sekian , Satu Bangsa Kita bersaudara seAgama.

 
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...