facebook

facebook

Mari beri sokongan

20.6.13

Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K


zaidisign


Salam semua...

hari ni jenjalan terjah blog Mr. K pulak n join segmen darinya berkenaan nak tambah follower la kannn... jom semua sesape yg maseh nak tingkatkan follower kita join same-same....

banyak follower banyak kawan, banyak kawan banyakla info yg kite dapat dari kenkawan kann,,,,

Segmen ni mudah jer , syaratnya macam di bawah ni:

2. Letak Banner Segmen   
   ♥ (Banner wajib di linkkan ke entry ini yer + blog ni x boleh right click, so boleh printscreen je)
3. Letak JUMLAH FOLLOWER TERKINI 
   ♥ (Hanya tulis je pun boleh untuk lihat peningkatan)
4. FOLLOW  blog saya ni bagi yang belum follow yer ^__^
   ♥ (Saya akan BW + Follow kesemua blog peserta segmen ini sebagai tanda terima kasih)
5. Letak link segmen dekat kotak komen, harap sangat jangan letak di SHOUTBOX. 
6. Tarikh akhir : 30 June 2013 

Objektif segmen ini :

✔ meningkatkan kenalan blog selain dapat mengeratkan silaturrahim
✔ dapat berkenalan dengan blogger-blogger baru & lama
✔ dapat meningkatkan trafik/followers di blog
Setakat saya join dah ada 170 ooo pengkomen, wauuu banyaknya.. eh! betul ke ni 179 ooo....
Setakat ni Follower saya ada berapa ek... ok setakat post ni ada  608...
Jom kita tengok dah berapa pengkomen dalam blog dia kat sini.


Cantik tak air terjun ni.... ermm.. harapnya persahabatan kita berkekalan la yer macam air yg mengalir jernih ni kannn.....

Sekian , Satu Bangsa Kita bersaudara seAgama.

 

20 comments:

liana sulaiman said...

gud luck

Dianaa said...

balas kunjungan dan follow :D
http://www.fatindiana.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

Nikita Kimistri said...

asslm. kunjungan bls. dh follow awk.. #612 :)

Khalid Kyle said...

Thanks sebab sudi join segmen ni ^__^
Senarai penuh peserta segmen telah dikeluarkan. Lets check-it-outt! XD
==► http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-mtkb-by-mrk.html

Dkna Abza said...

dah lama dkna tak join segmen :)

Waalid5035 ™ said...

membalas kunjungan sambil membuat kenalan baru...moga sihat2 slalu...senyum sokmo deh!

(^_^)

dh folo sini balik

analiyana said...

datang sini dari segmen yang sama done follow u...
selamat bersegmen dan menaikkan follower u... ^_^

http://anafunnies.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

farah syamimi said...

saya datang dari segmen yang sama

http://farahsyamimi.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

done follow sini :)

Aida Ismail said...

Wahh! All the best! ^^

fardiyah said...

Dari segmen yg sama :)
http://fardiyah.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

sizziey darliana said...

flying here.. dari group 2 no.12 datang terjah .. jom http://darlieyana.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

RuBy ArE_TuN said...

dr segmen yg sma..done follow your blog

follow me back here --> Follow me

leave ur blog here --> Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K

tqvm..happy blogwalking

RuBy ArE_TuN said...

dr segmen yg sma..done follow your blog

follow me back here --> Follow me

leave ur blog here --> Segmen : Mari Tambah Kenalan Blogger By Mr.K

tqvm..happy blogwalking

Noor Najwa said...

dri segmen yg sama..blogwalking sini..follow bg yg belum >.<

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

samofa said...

Hi,from same segment,
Group 18 No 173 :)

Done follow you dear..
Jemput singgah & follow if u like..
http://ceritasamofa.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

Aziz Safian said...

folo bolo ini blog..dr segmen yg same.
folo me back yeah.. :D

http://bloqazizsafian.blogspot.com

Aziz Safian said...

folo bolo ini blog..dr segmen yg same.
folo me back yeah.. :D

http://bloqazizsafian.blogspot.com

Hafiza AizZawa said...

dr segment sama.. fiza dah follow..

http://ourmemoria.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

jgn segan follow fiza yer..

Farhanana said...

datang dari segmen yangs sma

http://nufanwhatever.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

Razil Tahir said...

Followed you!!
Hit me back yaww!!

assignmentcscrazil.blogspot.com/2013/06/segmen-mari-tambah-kenalan-blogger-by.html

thanks! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...