facebook

facebook

Mari beri sokongan

2.6.13

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree

Assalamualaikum semua..

Kembali lagi untuk kita sama-sama menyertai GiveAway dari Nabeel pula kali ini... sesiapa yg belum join, hah! jom cepat kita sama-sama sertai.... Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa la yang tahu kann... apa pun kita meriahkan segmen ini dalam kite ber belog... kih kih kih..

Sapa-sapa yg rasa takde idea utk buat entry, elok sangat join GA ni. hehehehe....









Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...