facebook

facebook

Mari beri sokongan

13.5.13

Shaqzspixca First GiveAway (GA)



Dengan menyebut Nama Allah Yang Maha Pemurah Yang Maha Mengasihani

Apa lagi, jom kita ramai-ramai join GiveAway yg dianjurkan oleh Shaqzx. Sy Joinnnn... cepat hanya 30 orang sajer pernyertaan dan ade 10 hadiah tp sy kalo dpt pun sy bukan leh gune pun.. takper lahh.. bg jer kat orang tersayang... jom Hurry!





OK sy telah join Shaqzspixca First GiveAway. Di sini sy sudah copy n paste poster sebagaimana yg dikehendaki. Bukannya Excited dengan hadiah yg ditawarkan tapi saje suka-suka nk join GiveAway yg mencabar dan terpulanglah pd Tuan Empunya blog utk menilainya.

Hadiah-hadiah yg di tawarkan mungkin menarik bg kaum wanita tp kalo sy dpt pun, boleh jer bg kat orang tersayang, hehehehe....

Ok, jom kita tengaok apa hadiah yg ditawarkan.... ade 10 hadiah tuu......

HADIAH-HADIAH YANG BAKAL DIBAWA PULANG!
Pemenang pertama (1)
souvenir dari KOREA
Pemenang kedua (2)
set make-up
Pemenang ketiga (3)
set make-up
Pemenang Keempat (4)

miss rose lipstick..boleh pilih warna (1 only)
Pemenang kelima (5)

vit C supplement untuk 2 bulan
Pemenang keenam (6)
guess cap..boleh pilih design dan warna (1 only)
Pemenang ketujuh (7)

Lampu tidur
Pemenang kelapan (8)

gelas Coca-cola dari McD
Pemenang kesembilan (9)

Dvd spiders 3D
Pemenang kesepuluh (10)

passport cover..boleh pilih salah satu ( 1 only)

Jom ramai-ramai kite Join GiveAway dr Shaqzx.

Penyertaan terhad kepada 30 orang ajer, jom cepat!!!!!!!! 

16 comments:

Lid'Yaz said...

last date bilaaaaaa??na joinnnnnnnnnnnn!!!!!hyahhah

dilaella Ella said...

good luck ^_^

Zai Zaiman said...

yer Lid*Yaz last date bergantung kepada Tuan Blog Shaqzspixca... try dulu...

Dilaela Ella dah join ker.. Jom keriahkan.....

Mizz Aiza said...

good luck ya..

Zai Zaiman said...

Thx Aiza... Aiza dah join ker....

Normi Nieza said...

gud luck..:)

Zai Zaiman said...

Thx Normi... kalo bley menang banyak hadiah, nak jer bagi sorang satu kat korang ni....

ZassDhiey said...

gud luck,.:)
kalau passport cover tuu doraemon baru Dhia join,.hehe

Zai Zaiman said...

hahahaha... ni mesti fanatik Doraemon ni.... ape pun tq Dhia...

ZassDhiey said...

wc,. :) fanatik tuu takk laa,.
-mcj masuk bunyi music doraemon
-card touch n go doraemon
-name tag holders
hehe,.n cam2 lagi laaa,.

Zai Zaiman said...

hehehe... Dhia pun kene fikirkan sesuatu smp leh wat magis mcm Doraemon... hehehe..

fyna said...

bestnya hadiah dia. bila tarikh tutupnya?

Zai Zaiman said...

fyna..... tarikh tutup dia bergantung pd Shaqzs, Tuan punya blog sebb dia memerlukan 30 jer peserta....

Zai Zaiman said...

Penyertaan sudah ditutup dan pemenang pun dah d umumkan, Sila lihat di sini http://shaqzspixca.blogspot.com/2013/05/shaqzspixca-first-giveaway-ga-para.html

ZassDhiey said...

haha,,mmg tak laa nak wat magic cam Doraemon,. x)) kalau lahh Doraemon tuuu wujud,,perghh! mmg besh laa,. :P t'lalu m'harap =='

Bahrain Ramlan said...

Semoga berjaya ea....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...