Mari beri sokongan

13.11.12

Design T-shirt And Printing


       Printing dengan rajah-rajah tersendiri secara tidak langsung mengimpressikan tentang si pemakai. Pakaian juga meluahkan apa yg tersirat oleh si pemakainya. Ianya tidak hanya untuk melindungi badan kita daripada unsur cuaca tetapi juga tanda keperibadian kita dan sebahagian daripada bahasa badan yg di terjemahkan. Pakaian kita membantu kita untuk membuat kenyataan mengenai diri kita sendiri.

   t-shirt 1

 Pakaian yang dibeli di kedai-kedai mahupun di kompleks mana-mana sahaja hanya dapat memenuhi personaliti anda sehingga ke tahap tertentu. Jadi di sini kami percaya dalam memberikan seseorang peluang untuk mencipta pakaian mereka dan meluahkan kreativiti yg tersendiri. Bersama kami , semua orang menjadi pencipta label mereka sendiri. Inilah antara t-shirt impian menjadi realiti.

  t-shirt 3

t-shirt 4


t-shirt 6

t-shirt 7


t-shirt 8

Untuk membuat sebarang tempahan, sila isikan form di sini atau boleh juga ke laman muka Form & T-shirt di atas. Harga yg sangat berpatutan dan memuaskan hati si pemakainya. Baju yg di jamin berkualiti dan semua penghantaran adalah melalui pos laju. Semua tempahan akan sampai dalam  masa 10 hari bekerja.

akan datang t-shirt couple...

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...