Mari beri sokongan

30.1.12

Lepak Movie : Underworld 4:Awakening


Filem Mans Marlind dan Bjorn Stein iaitu Underworld 4, kini dikenali sebagai Underworld: Awakening. Underworld: Awakening yang diarahkan oleh Marlind Mans dan Bjorn Stein serta dibintangi oleh Kate Beckinsale, Stephen Rea, Michael Ealy, Theo James, India Eisley dan Charles Dance.
 Micheal Ealy,Kate Beckinsale,India Eisley dan Theo James

Sandrine Holt

 Ben Kurland
India Eisley
"Underworld: Awakening membawa satu dimensi baru yang menakjubkan kepada peperangan epik antara Vampires dan Lycans sebagai filem pertama dalam francais untuk terbitan di dalam 3D.

Apabila kuasa-kuasa manusia menemui kewujudan Vampire dan puak-puak Lycan, perang untuk menghapuskan kedua-dua spesies ini pun bermula.Vampire warrioress Selene mengetuai perjuangan menentang umat manusia.


Kate Beckinsale, bintang kedua-dua filem pertama, kembali memegang peranan utama sebagai vampire warrioress 'Selene', beliau yang lepas lari dari penjara untuk mencari indentiti dirinya di dunia di mana manusia telah menemui kewujudan kedua-dua Vampire dan puak-puak Lycan dan menjalankan perang habis-habisan untuk menghapuskan kedua-dua spesies yang abadi.

Walau bagaimanapun, Selene yang menggalas misi menyelamat yang melibatkan seorang gadis muda yang bernama Eve (India Eisley), yang lebih berkuasa daripada mereka bayangkan. Jadi kebergantungan Selene adalah untuk melindungi Eve daripada orang-orang yang akan dapat mendatangkan bahaya daripada manusia, Lycan, atau kumpulan vampire itu sendiri.
 

Underworld 4 kelihatan dan berasa seperti episod TV yang panjang dan bukannya sebuah filem ciri budget besar. Ini adalah disebabkan oleh pengarah amatur 'Duo Sweden', Mans Mårlind dan Björn Stein yang lebih berpengalaman dalam mengarah TV. Terdapat juga para pengkritik filem menyatakan bahawa filem ini adalah tidak lebih daripada rentetan tindakan dari 'cheap set-pieces'. Adakalnya berlaku babak yang ditembak pada sudut yang luas yang mendedahkan perjuangan koreografi asas yakni kesan CGI murah seperti membuat percikan darah, perlakuan luarbiasa dan makhluk ghaib yang kelihatan tidak lebih baik daripada sesuatu yang anda mungkin lihat episod Darah Supernatural atau yang Sebenar.

Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...