Mari beri sokongan

18.11.11

Kad Pengganti Diri


   Kad Pengganti Diri seringkali digunakan sebagai meluahkan perasaan tak kira masa, baik di hari perayaan atau pun pada majlis perundangan. Hari ini kad pengannti diri merupakan cara paling mudah utk menyatakan hasrat hati kepada sesiapa juga. Kebiasaannya kad pengganti diri ini begitu popular pada perayaan Aidil fitri tetapi ianya tidak bermakna di waktu lain ianya tidak digunakan. Sebagai contoh kita sering gunakan kad pengganti diri ini utk melamar seseorang, ada juga mengucapkan sesuatu yg indah dengan meluahkan perasaan melalui kad ini.

Jadi utk itu marilah kita amek sedikit masa utk kita hantarkan kad ucapan kepada seseorang, mudah2an ianya dapat mengeratkan lagi perhubungan silaturrahim sesama kita baik yg berada di jauhan mahupun yg berdekatan.

( klik pada gambar utk besarkan)

 D1

 D2

D3

D4

D5

D6

D7

D8

D9

Pic ini Khas Buat Tiefazatie yg kerap mengunjungi blog ini dan yg akan menempuh suasana baru di tpt orang.... ( bukan jauh mane pun )

P/S: gambar-gambar di dalam blog ni adalah Hak Milik Bebas... kalo nak amek, amek jer....

"Sesiapa mencintai Allah pasti semakin sunyi dengan manusia. Di tengah keramaian dia rasa keseorangan. Saat kesukaan dia berduka. Jika orang tertawa dia menangis. Jasadnya dengan manusia, batinnya kepada Allah"Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...