facebook

facebook

Mari beri sokongan

14.10.11

Online Photo Editor

Kali ni nak masokkan Online Photo Editor yg aku cube dalam tenet ni. Pade aku ok jugak la kalo nk cube, kalo terdesak, pakai online jer.  Sesape yg nk cube bley la klik kat link bawah ni.

Sy nk terangkan panjang lebar la plak, memandangkan sy gune sekali lalu jer, so sesape yg nk try bley terus ke link ni , ok selamat mencube.

http://lunapic.com/
 
http://fotoflexer.com/


http://www.tuxpi.com/



http://www.freeonlinephotoeditor.com/

http://pixlr.com
 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...