facebook

facebook

Mari beri sokongan

12.6.11

Link Blogger Tanah Melayu mengikut negeri



Aku hinggatkan bile klik jer link Abe Terer ni terus jer leh masuk link haku, ghupernye dia soh haku wat entry ni... ni hah aku dah jawab, semoge kau berbahagia la nu...

Kalo Encik Abe Terer dah nengok entili ni, buh la name belog haku 'Zaidisign' dan di bawah bendeler Pulau Pinang nuuuuuu...............



Jom la sume-sume yg nk join.. kite masukkan link negeli kolang ek....



SOALAN

1. Dimana anda dilahirkan?
Di negeri Samudera.... lebih senang cite kat negeli Perlak

2. Dimana anda dibesarkan?
Kite di lahirkan di negeli yg di beli nama 'Negeli sembilan'.

3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror.
Kite suke negeli telengganu tp kite nk dok bawah negeli Pulau Pinang.

4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut.
Sebab nanti kite nk lasmikan jambatan no 2 nk p kat Penang nun, sebb la ni depa dok gadoh pasai politik,takpa la nu, biaq haku ja yg p rasmikan nnt.. mai la nuuu....

Terbuka kepada 100 500 (atas permintaan ramai) penyertaan pertama sahaja (jika lebih akan dipertimbangkan). Anda tidak perlu mengeTAG rakan anda kerana mungkin ada dikalangan mereka yang tak suka diTAG. Sila bagi hanya link entry anda sahaja di ruangan komen. Pening kepala lau nak check satu-satu jawapan dekat comment tuh. Sekian terima kasih.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...