facebook

facebook

Mari beri sokongan

13.4.11

JOm test skill Typing

Salam semua...

Arini nk share ngan korang yg rase memerlukan utk mencube kelajuan typing korang. Rasenya ramai yg dah mencube tp elok gak sy nk letak dalam ni, len kali leh try lagik.

Pade yg maseh baru dan tak pernah mencube skill typing korang leh arr try. Kat bawah ni keputusan yg telah sy dpt, kalo korang nk try leh klik ja kat tulisan Speedtest tu....




36 perkataanSpeedtest

mungkin kepade adek-adek yg nk masuk alam keje opis ni, elok arr try skill kelajuan typing korang ek, nnt kalo dah g intebiu kalo kene soh buat typing tader arr gelabah sangat, k
Selamat mencoba.Terima kaseh kat cik ila yg gedix tu yer sebb bg link ni... heheheh..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...