facebook

facebook

Mari beri sokongan

9.3.11

Fenomena Alam

Salam semua....

Hari ni nak share skit gambar yg telah sy snap ptg semlm (selasa 8 mac). Sy snap gambar ni sewaktu sy pergi keluar dgn kawan di Simpang Ampat, Seberang Prai Selatan...... Ape yg menarek ttg gambar ni ade lah pelangi yg mengelilingi matahari dan kalo diperhatikan betol2 nampak seperti ade satu lagi planet, adekah ianye bulan atau planet ape... sy pun tak tahu.. korang tahu ker?

Gambar ni sy ambil gune camere phone sony Eric Aino. tapi ok gak la gambar dia... jom kite tgk...

Gambar di bawah ni bukan edit yer, ini betol-betol punyer...

1:35:43
1:36:31

1:36:58

1:36:09

 Cantik kerrr....



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...