facebook

facebook

Mari beri sokongan

9.2.11

"Contest Collage Kesayanganku"

Salam semua....

Dah lame menunggu akhirnya dapat gak aku siapkan n3 contest utk blog Miela Tahrill ni... Bersempena tahun 2011 yg kini dah pertengahan bulan feb ni, rasenye begitu cepat mase berjalan.... ok ni lah contest yg dpt aku join di awal 2011 ni iaitu 'contest collage kesayanganku' anjuran Miela Tahrill... contest sedang berlangsung dan tarikh tutupnye pada 18/02/11, dah tak lame dah nk tutupnye... jom ler join pade sesape yg berminat, maseh lagi sempat kalo nk buat collage tu...

 

Syarat2 utk menyertainye ade lah seperti di bawah...

SYARAT2 PENYERTAAN

1. terbuka kepada semua blogger Malaysia yang berada di Malaysia sahaja.

2. jadi follower blog ini. blog Miela Tahril.

3. buat entry bertajuk "Contest Collage Kesayanganku".

4. copy paste banner contest ini selama tempoh contest ini berlangsung dan link back ke entry ini. copy paste di :
- entry korang yang bertajuk "Contest Collage Kesayangku" tu
- side bar blog korang

5. upload 1 gambar hasil collage yang korang lakukan dalam entry tersebut.
syarat2 gambar collage :
- terdapat muka korang
- sebab pon Contest Collage Kesayanganku, so korang mesti selitkan gambar insan yang korang sayang. (tak kira kawan2, buah hati, keluarga, dll)
- ingat tau, mesti gambar collage ye. korang tau kan collage tu ape? yang macam petak2 tu, macam gambar banner contest ni.
- korang buatlah dengan kreatif ye

6. tag 3 insan bertuah yang bergelar blogger. pastikan mereka mengetahui mereka di tag.

7. letakkan link entry korang di ruangan komen entry ini.
-----------------------------------
OK ni image collage kesayanganku utk tatapan cik Miela... ok yer...

collage 1
ok ni nak tag 3 orang plak...


2nd collage
ok tu dia sume syarat2 dah ditunaikan... skangni keje Miela plak yg menilai.. 

ok lah nanti umumkan keputusan bgtahu ,k.

6 comments:

eyqasara said...

mekaceh dah tag eyqa.. insyaAllah eyqa join contest tu.. thnx again zaidi.. ;)

Nieza Micha said...

gud luck..^_^

zaidi.. mane shoutbox kamu...? saye carik tak jumpe.. hoho..

skng ni busy lorh.. n mood berblog semakin berkurang... pnat...>_<

huhu.. nieza sihat jek.. sori lambat reply..^_^

chenta hatie said...

gud luck

MIERA said...

dah join jugak contest ni..good luck..hehe

Miela Tahril said...

tengs sudi join. :) kreatifnye collage ni :) g0od luck ye. semoga berjaya. :)

zaidi zaim said...

terima kaseh semua yg bg support...

pade eyga semoge awak jugak berjaye dlm kontest tu ek....

hai nieza... gud luck juge utk awak yer semoge menjalani kehidupan yg baik... shout box tu mcm ade poblem jer... skang dah bubuh dua shoutbox....

gud luck juge utk awak chenta hatie....

miera semoge awak jugak berjaye dlm contest tu yer....

Miela mekaceh sebb buat kontest tu... biase jer collage tu.. saje buang mase join contest at least dpt jugak dpt gak refresh balik pengetahuan...

ok gud luck semua....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...