facebook

facebook

Mari beri sokongan

16.2.11

The Art of Wallpaper zaidisign

Salam semua...
hihihi... tgh boring sy wat mendealah ni.... ni adelah hasil sentuhan bermain dgn brush...

Wp1

WP2

Blogger Perak

Banner Blogger Perak

Banner Blogger Perak

banner2




6 comments:

zaidi zaim said...

poyo jer n3 ni...

hana said...

cantik header..sy belajar wat header sendiri..tp menci,jd besar giler.huh

zaidi zaim said...

cantik ker....

hana, kalo nk upload utk blogger size biase lebih kurang 850x210 jer... mainkan dgn image size ni setiap kali upload kalo nampak besar atau kecil...

satu lagi jgn tick 'Shrink to Fit' mase upload gambar tu...

adjust dia punye 'width' dan 'height'... yg sy punye tu dalam format swf, dulu upload free skangni dah tak jumpe yg pereee punye, susah skit...

hana said...

iye.cantik.owh..cm tu.t sy cube..thanx for advc..;)

.:. EyeMe .:. said...

ooo..camtu ke wat header?heheheh...x bpe reti la..nyway,nice laa ble try2 brush..tp tetap x reti..hahah

zaidi zaim said...

lebih kurang camtu ler EyeMe...

kalo nk gune brush, biasekan dgn layer baru...

pehtu gune edit>free transform, utk kecil atau besarkan gambar brush tu.... boleh juge ubah kedudukan dgn menggunekan transform ni tadi atau gune jer Move tool...

bile dah ok , baru main warne gune effect...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...