facebook

facebook

Mari beri sokongan

8.1.11

Contest Hakim Zailan ala-ala Anugerah Bintang Popular...

Assalamualaikum semuaaa....

Pagi ni ramalan cuace baik kat sini di kawasan Prai.... hehehe jadi laporan cuace plak....

Semalam keputusan contest dr Hakim Zailan dah pun kluar dan name pemenang pun dah diumumkan, so rasenye tak ade ape bantahan. Jadi aku pun nk la jugak linkkan ke blog aku sebb aku dpt hadiah saguhati.... hehehe.. Jadiler...

Ape pun aku nk ucapkan berbanyak time kaceh kat Hakim Zailan sebb anjurkan contest 'Poster Edit Contest' yg ala-ala professional jugak la mcm Anugerah Bintang Populer pulak... kepada Hakim Zailan  sempoi la lu bro buat contest tu dan para juri pun memang bagus dalam membuat keputusan, gua kasik tabik sama lu bro.... (hehehe... bodek skit sebb nk soh buat lagik lenkali)..... keputusan dr blog Hakim Zailan kat sini

OK skang ni aku jugak nk masukkan nama-nama pemenang contest tu dan gambar yg telah dorang hasilkan, memang sempoi.... walaupun aku dpt saguhati jer, aku akui, memang pic aku nampak serabut skit dan terlalu banyak grafik sepertimane yg Hakim Zailan bgtahu tadik...

OK, ni name pemenangnye dan blog dorang ( pic link terus ke blog dorang)


Poster Lelaki Serius Terbaik





Poster Wanita Serius Terbaik

 Miera Aziz

Poster Lawak Terbaik



Poster Make Up Terbaik



Poster Jiwang Terbaik

Nur Syamiza Hadi


Saguhati:










Miss FH
http://271191.blogspot.com/2010/12/contest-edit-movie-poster.html

OK lah, tu semua gambar2 pemenang dan saguhati... semuanye ok kan....
OKlah aku pun nk kuar jap amek angin pagi, japg aku nk p bermovie "Season Of The Witch" dan aku tgh siapkan 2 n3 berkenaan cite ni, 1 tutorial poster dn 1 lagik cite dia... ok berjumpe lagi....

p/s: sebelum terlupe aku mintak mahap kat perserte contest yg aku amek pic ni, sebb ade yg 'disable' "right click" tp aku degey nk amek gak.... sory ek...

7 comments:

Aboy93 said...

Terima kasih atas ucapan tahniah anda.. =)

Nieza Micha said...

tak tau pun kewujudan contest nih... hoho... kalau ade lg, nak gak try masuk... huhu...

ijam ismail said...

tahniah smua pemenang...
=)

PReDicToR said...

tahniah tok semua..

yg tok llaki serius 2 btol2 cantik...simple tp ekslusif.

mofaizmz said...

hoho.. amik je, free.. hehehe.. congrats jugak..

aleen aiden said...

poster lawak 2 semat!ha3

~hAKim ZaiLAn~ said...

hahahha...terbaik r entry bro..haha
tahniah2..lenkali insyaAllah wat lagi..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...