Mari beri sokongan

7.12.10

Servis Percuma utk edit sebarang gambar

Assalamualaikum dam Salam Maal Hijrah 1432 kepada semua Umat Islam dan yg sudi melawat ke blog saye yg tak seberapa ni. Semoge anda semua berada di dalam situasi yg baik beserta suasana yg aman dalam melaksanakan ibadah yg di redhoi oleh Allah s.w.t. Kita semua berharap, mudah-mudahan kita senantiasa berada di dalam Rahmat Allah s.w.t. di samping dapat merapatkan lagi hubungan sesama kita, InsyaAllah Taala.
Bersempena dengan Awal Tahun baru ini, blog zaidisign ingin melahirkan kesyukuran di samping menambahkan maklumat-maklumat buat menambah pengetahuan dalam menjalani kehidupan yg serba mencabar hari ini. Oleh itu blog zaidisign kini menawarkan servis percuma buat sesiapa saja yg ingin mengeditkan sebarang gambar dan juga bagi mereka yg punyai gambar yg menarik sebagai pengiklanan di blog zaidisign (lihat ruang bawah) .

Cara

Apa yg hendak anda lakukan adalah amat mudah. Tidak perlu utk 'tag' blog ini sebagai artikel atau entry anda. Tetapi sebaliknya mengisi kesemua form di bawah dan sedikit info mengenai apa yg hendak anda editkan.

Kemudian anda perlulah hantarkan gambar yg hendak anda editkan kepada 'zaim702@gmail.com'  utk di hantarkan kepada sy. (sertakan sekali nama blog anda)

Beritahu dalam format apa yg anda hendakkan gambar itu, sbg cnth: 'jpeg', 'png', 'gif' dan sebagainya.

Sebarang info-info lain juga diperlukan berkenaan gambar yg hendak anda editkan.

Segala gambar yg telah di-edit-kan adalah bebas untuk kegunaan Blog ini sbg promosi pada ruang iklan atau apa-apa yg tidak menyalahi undang-undang atau etika seorang manusia.

'Pengiklanan Gambar dr Blog'

Servia percuma yg ke-2 adalah promosi sebarang gambar berkenaan entry baru anda untuk dimasukkan ke petak "Gambar pilihan dr Blog".

Caranya juga adalah amat mudah. Anda hanya perlu tulis sebarang komen pada artikel atau entry yg terbaru sy untuk pengetahuan blog ini dan beritahu gambar mana yg hendak anda masukkan (sekiranya tidak keberatan, sertakan link gambar dan itu adalah yg sebaiknya).

Tidak kiralah gambar itu dari Blog anda ataupun dari entry mana-mana dari blog anda.

Anda juga boleh menghantar mesej melalui "contact me" atau isikan form penghantaran mesej yg disediakan di bawah.

Segala gambar yg telah disiarkan tertakluk kepada pemilik blog untuk berapa lamanya untuk disiarkan.

Ok, sekiranya kurang jelas, boleh beritahu di 'shoutmix box' atau mana-mana saja tpt di mana mesej dapat sampai kepada sy atau emailkan kepada zaim702@gmail.com.


Sekian Terima kaseh dan selamat mencuba.!


Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...