facebook

facebook

Mari beri sokongan

29.12.10

Cutenya contest

Salam Sejahtera buat semua....

senyum sedekah =) hihihi...

Entry kali ni pasal join contest lagik dan kali ni dari blog cik Hadifar Love
tajuknye "cutenya contest"... hihihi.... sonok-sonok join....bukan nk kejar hadiah tp saje sonok kalo dapat hadiah lagi ler sonok.. kuang kuang kuang....


Rasenye hari terakhir contest ni pade 29/12.. hah, arini ler... jd pade sesape nk join contest ni, moh ler cepat, pkl bape time tamat tak dibitau plak....

Syarat-syarat dia mudah jer.... cegini ek..

1. Follow la, supaya mudah dapat update, tapi xda paksaan =)...

2. Buat 1 entri di blog kamu bertajuk "Cutenya Contest"

3. Copy banner di atas dan masukkan dalam entri kamu di sebelah atas tu...dan link kan terus ke entri ni (Supaya senang orang mau join =))

4. Letak 1 sahaja gambar yang ingin dipertandingkan...(ber edit dan tidak, dua2 di terima...---> Tidak terhad kepada orang, gambar apa2 pun boleh)

Gambar dr sy ni dia hah... asal boleh jer...


5. Letakkan beaner ni di sidebar dan linkkan terus ke entri ni.

6. Untuk tag friend tiada had...

7. Hanya untuk blogger sahaja...

8. Jangan Lupa Lengkapkan slogan: "Cutenya gambar ni kerana..." (tidak lebih 20 patah perkataan)

Skang ni sy kene plak tag beberapa blogger, 

  1. wan hazel yg kreatif
  2. miera yg katenye suke pot pet
  3. Aki yg katenye composer, bile nk bagi lagu nii?
  4. Pelangi yg dtng selepas hujan
Ok, ni lah name-name yg telah sy 'tag'-kan untok kontest ni....

Dan slogan 'Cutenya gambar ni kerana' "cutenya budak ini gambar di-edit bertambah seri,terbang tinggi merentas galaksi hajat di hati, gambar memori semoga berjaya dewasa nanti...."

ok, gud luck babe!

3 comments:

HadifaR_LoVe said...

Salam...
Terima kasih kerana sudi menyertai pertandingan ini...<---Skema la pula...

Hahaha...nantikan result dia... :)

HadifaR_LoVe said...

Kalau bleh sa mau minta ajar ba buat pic mcm ni, guna apa ni? hehe (sambil menyelam sambil minum ayak)

zaidi zaim said...

sy guna photoshop CS3 dan setakat ni hanya software photoshop yg mempunyai ciri2 yg sy suke....

boley jer kalo nk ajar tgk ler tutorial yg ade dan set dulu dalam minde, kite nk edit mcmane kalo xtahu sy leh bitau setakat mane yg sy tahu... ok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...